Bemutatkozás

Az Analiz egyedi textil termékeket, kiegészítőket és felszereléseket felvonultató márka.

Tevékenységünk három fő területre fókuszál: (1) konyhai kiegészítők viszonteladók részére, (2) egyedi galopp felszerelések és (3) kutyák részére készült termékek.

Több éves szakmai tapasztalattal az Analiz a megbízhatóság és a minőség egyik szinonimája lett ügyfelei körében. Kezdetben lakás-háztartási profilunkat erősítettük, de szenvedélyünk a lovas sport – azon belül is a galopp verseny, ezért úgy határoztunk, a lakástextil területén szerzett szakmai tudásunkat és a sportban szerzett sok éves tapasztalatunkat egyesítve az Analiz profilját galopp felszerelésekkel és kiegészítőkkel bővítjük.

Legyen az lakástextil, vagy sportfelszerelés, netán házi kedvencünk kényelmét szolgáló termék, az Analiznél mindig törekszünk arra, hogy régi és új ügyfeleink egyedi igényeit teljesítsük.

Fő célunk, hogy viszonteladóink részére állandóan megújuló trendi konyhai textil termékeket gyártsunk és a galopp sportban az istállók, zsokék, lovak szinvonalas megjelenését elősegítsük.

Büszkék vagyunk rá, hogy magyar beszállítókkal és partnerekkel dolgozunk együtt, hogy magyar ügyfeleinknek és vásárlóinknak megfizethető áron biztosítsunk kiváló minőségű hazai termékeket!

Van egy egyedi ötlete, netán máshogy szeretné megrendelni egyik termékünket? Vegye fel velünk a kapcsolatot!